Гласови на младите

Излеговме на улиците и ги прашавме младите луѓе што мислат за нивните општества, за регионалните односи и за нивните врсници ширум Западниот Балкан. Еве што имаат да кажат.

Разговори за млади

Работилница: Јајце

Разговори за млади: Андријана

Работилница: Тирана

#SHAREDFUTURES

Перцепции на младите за мирот на Западниот Балкан.